Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Nieuwsbrief

 
Bankbiljettenhandel COINCHIQ, Maasmechelen, België
Bankbiljetten kopen of bankbiljetten verkopen doet bij Bankbiljettenhandel COINCHIQ in Maasmechelen, België! Maar ook voor munten verkopen, munten kopen, postzegels verkopen en postzegels kopen kunt u bij ons terecht!
 
Bankbiljettenhandel Maasmechelen

Bankbiljettenhandel Maasmechelen, zoekt u een bankbiljettenhandel Maasmechelen in België of zoekt u een bankbiljettenveiling in Maasmechelen in België, dan bent u bij COINCHIQ, bankbiljettenhandel Maasmechelen in België aan het juiste adres.

Zoekt u munten van België, bijvoorbeeld munten van Koning Leopold in België, munten van Koning Boudewijn in België, Belgische munten in Maasmechelen in België, Nederlandse munten in Maasmechelen in België of munten uit de hele wereld.
Dan bent u bij COINCHIQ, uw bankbiljettenhandel Maasmechelen in België aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan van munten België, munten Nederland en munten uit Belgische- & Nederlandse koloniën.

COINCHIQ is uw bankbiljettenhandel Maasmechelen, uw enige bankbiljettenhandel in Maasmechelen in België.

Bankbiljettenhandel COINCHIQ is gelegen aan de Rijksweg 525 in Maasmechelen in België, niet ver van Genk, Maaseik, Tongeren, Leuven, Tienen, Hasselt, Brussel en Antwerpen.
Dus ook voor een bankbiljettenhandel in Genk, munthandel in Hasselt, bankbiljettenhandel in Antwerpen, bankbiljettenhandel in Brussel, bankbiljettenhandel in Leuven, bankbiljettenhandel in Tienen, bankbiljettenhandel in Maaseik, bankbiljettenhandel in Tongeren, kortom bankbiljettenhandel in heel België, bent u bij COINCHIQ aan het juiste adres.
COINCHIQ uw bankbiljettenhandel Maasmechelen. 

Ook kunt u bij COINCHIQ, uw bankbiljettenhandel Maasmechelen terecht voor al uw toebehoor, benodigdheden en accesoirres.
Wij leveren alle merken albums, mappen, catalogi, pincetten, loepen & vergrootglazen.
COINCHIQ, uw bankbiljettenhandel Maasmechelen in België is dealer van Leuchtturm, Davo, Lindner, Hartberger & Importa.

Bel COINCHIQ, uw bankbiljettenhandel Maasmechelen om een vrijblijvend advies en/of een gratis taxatie via 0032-89-460930 of mail ons via info@coinchiq.be 

Bankbiljettenhandel COINCHIQ in Maasmechelen, uw bankbiljettenhandel Maasmechelen, gelegen aan de Rijksweg 525 in Maasmechelen in België! 

In onze winkel hebben wij een ruim aanbod van munten en toebehoor.

Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur en zaterdag van 10.00 - 13.00 uur

 
Bankbiljettenhandel België

Bankbiljettenhandel België, zoekt u een bankbiljettenhandel België of zoekt u een bankbiljettenveiling in België, dan bent u bij bankbiljettenhandel COINCHIQ in Maasmechelen in België aan het juiste adres.

Zoekt u bankbiljetten van België, bijvoorbeeld bankbiljetten van Koning Leopold in België, bankbiljetten van Koning Boudewijn in België, Belgische bankbiljetten in Maasmechelen in België, Nederlandse bankbiljetten in Maasmechelen in België of bankbiljetten uit de hele wereld.
Dan bent u bij COINCHIQ, uw bankbiljettenhandel Maasmechelen in België aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan van bankbiljetten België, bankbiljetten Nederland en bankbiljetten uit Belgische- & Nederlandse koloniën.

COINCHIQ is uw bankbiljettenhandel Maasmechelen, uw enige bankbiljettenhandel in Maasmechelen in België.

Bankbiljettenhandel COINCHIQ is gelegen aan de Rijksweg 525 in Maasmechelen in België, niet ver van Genk, Maaseik, Tongeren, Leuven, Tienen, Hasselt, Brussel en Antwerpen.
Dus ook voor een bankbiljettenhandel in Genk, bankbiljettenhandel in Hasselt, bankbiljettenhandel in Antwerpen, bankbiljettenhandel in Brussel, bankbiljettenhandel in Leuven, bankbiljettenhandel in Tienen, bankbiljettenhandel in Maaseik, bankbiljettenhandel in Tongeren, kortom bankbiljettenhandel in heel België, bent u bij COINCHIQ aan het juiste adres.
COINCHIQ uw bankbiljettenhandel in België. 

Ook kunt u bij bankbiljettenhandel COINCHIQ in Maasmechelen in België terecht voor al uw toebehoor, benodigdheden en accesoirres.
Wij leveren alle merken albums, mappen, catalogi, pincetten, loepen & vergrootglazen.
COINCHIQ, uw bankbiljettenhandel in Maasmechelen in België is dealer van Leuchtturm, Davo, Lindner, Hartberger & Importa.

Bel COINCHIQ, uw bankbiljettenhandel België om een vrijblijvend advies en/of een gratis taxatie via 0032-89-460930 of mail ons via info@coinchiq.be 

Bankbiljettenhandel COINCHIQ in België, uw bankbiljettenhandel België, gelegen aan de Rijksweg 525 in Maasmechelen in België!

 
Verkoop uw bankbiljetten bij bankbiljettenhandel COINCHIQ in Maasmechelen
Voor het verkopen van bankbiljetten, bent u bij bankbiljettenhandel COINCHIQ aan het juiste adres. Wij kopen uw bankbiljetten graag! Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en gratis taxatie van uw bankbiljetten.
 
Koop uw bankbiljetten bij bankbiljettenhandel COINCHIQ in Maasmechelen
Voor het kopen van bankbiljetten, bent u bij bankbiljettenhandel COINCHIQ aan het juiste adres. Wij verkopen oude Nederlandse bankbiljetten, oude Belgische bankbiljetten, maar ook hebben wij een ruime keuze aan wereldbiljetten!
 
Bedrijfsgegevens
COINCHIQ
Slakweidestraat 38F
3630 Maasmechelen
België
     
T:   +32 (0)89 - 46 09 30
F:   +32 (0)89 - 46 09 31
     
E:   sales@coinchiQ.be
I:   www.coinchiQ.be
 
Winkel & Kantoor

 
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
10.00 tot 17.30 uur
 
Zaterdag
10.00 tot 13.00 uur
 
Taxaties alleen op afspraak!
 
Algemene informatie
ING Bank Maasmechelen
   
IBAN
BE10 3631 3538 9004
   
BIC
BBRU BE BB
   
BTW Nummer
BE 0823328872
   
 
Contact

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.

 


 COINCHIQ

De medewerkers van COINCHIQ in Maasmechelen hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van munten, postzegels en bankbiljetten. U kunt bij ons in de winkel ook terecht voor al uw benodigdheden!

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.


Munthandel en Postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen.
Tel: +32 (0)89 - 46 09 30.

Bankcontact Ideal Mastercard Visa Sofort American Express ING PayPal