Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Nieuwsbrief

 
Munthandel COINCHIQ, Maasmechelen, België
Munten kopen of munten verkopen doet bij Munthandel COINCHIQ in Maasmechelen, België! Maar ook voor bankbiljetten verkopen, bankbiljetten kopen, postzegels verkopen en postzegels kopen kunt u bij ons terecht!
 
Munthandel Maasmechelen

Munthandel Maasmechelen, zoekt u een munthandel Maasmechelen in België of zoekt u een muntenveiling in Maasmechelen in België, dan bent u bij COINCHIQ, munthandel Maasmechelen in België aan het juiste adres.

Zoekt u munten van België, bijvoorbeeld munten van Koning Leopold in België, munten van Koning Boudewijn in België, Belgische munten in Maasmechelen in België, Nederlandse munten in Maasmechelen in België of munten uit de hele wereld.
Dan bent u bij COINCHIQ, uw munthandel Maasmechelen in België aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan van munten België, munten Nederland en munten uit Belgische- & Nederlandse koloniën.
Daarnaast levert COINCHIQ, munthandel Maasmechelen ook gouden munten & zilveren munten, levert munthandel Maasmechelen alle euromunten en levert munthandel Maasmechelen alle nieuwe uitgiften van euromunten en beleggingsmunten. 

COINCHIQ is uw munthandel Maasmechelen, uw enige munthandel in Maasmechelen in België.

Munthandel COINCHIQ is gelegen aan de Rijksweg 525 in Maasmechelen in België, niet ver van Genk, Maaseik, Tongeren, Leuven, Tienen, Hasselt, Brussel en Antwerpen.
Dus ook voor een munthandel in Genk, munthandel in Hasselt, munthandel in Antwerpen, munthandel in Brussel, munthandel in Leuven, munthandel in Tienen, munthandel in Maaseik, munthandel in Tongeren, kortom munthandel in heel België, bent u bij COINCHIQ aan het juiste adres.
COINCHIQ uw munthandel Maasmechelen. 

Ook kunt u bij COINCHIQ, uw munthandel Maasmechelen terecht voor al uw toebehoor, benodigdheden en accesoirres.
Wij leveren alle merken albums, mappen, catalogi, pincetten, loepen & vergrootglazen.
COINCHIQ, uw munthandel Maasmechelen in België is dealer van Leuchtturm, Davo, Lindner, Hartberger & Importa.

Bel COINCHIQ, uw muntehandel Maasmechelen om een vrijblijvend advies en/of een gratis taxatie via 0032-89-460930 of mail ons via info@coinchiq.be 

Munthandel COINCHIQ in Maasmechelen, uw munthandel Maasmechelen, gelegen aan de Rijksweg 525 in Maasmechelen in België! 

In onze winkel hebben wij een ruim aanbod van munten en toebehoor.

Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur en zaterdag van 10.00 - 13.00 uur 

 
Munthandel België

Munthandel België, zoekt u een munthandel België of zoekt u een muntenveiling in België, dan bent u bij munthandel COINCHIQ in Maasmechelen in België aan het juiste adres.

Zoekt u munten van België, bijvoorbeeld munten van Koning Leopold in België, munten van Koning Boudewijn in België, Belgische munten in Maasmechelen in België, Nederlandse munten in Maasmechelen in België of munten uit de hele wereld.
Dan bent u bij COINCHIQ, uw munthandel in België aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan van munten België, munten Nederland en munten uit Belgische- & Nederlandse koloniën.
Ook kunt u bij COINCHIQ, uw munthandel België terecht voor beleggingmunten!

COINCHIQ is uw munthandel België, uw enige munthandel in Maasmechelen in België.

Munthandel COINCHIQ is gelegen aan de Rijksweg 525 in Maasmechelen in België, niet ver van Genk, Maaseik, Tongeren, Leuven, Tienen, Hasselt, Brussel en Antwerpen.
Dus ook voor een munthandel in Genk, munthandel in Hasselt, munthandel in Antwerpen, munthandel in Brussel, munthandel in Leuven, munthandel in Tienen, munthandel in Maaseik, munthandel in Tongeren, kortom munthandel in heel België, bent u bij COINCHIQ aan het juiste adres.
COINCHIQ uw munthandel in België. 

Ook kunt u bij munthandel COINCHIQ in Maasmechelen in België terecht voor al uw toebehoor, benodigdheden en accesoirres.
Wij leveren alle merken albums, mappen, catalogi, pincetten, loepen & vergrootglazen.
COINCHIQ, uw munthandel in Maasmechelen in België is dealer van Leuchtturm, Davo, Lindner, Hartberger & Importa.

Bel COINCHIQ, uw munthandel België om een vrijblijvend advies en/of een gratis taxatie via 0032-89-460930 of mail ons via info@coinchiq.be 

Munthandel COINCHIQ in België, uw munthandel België, gelegen aan de Rijksweg 525 in Maasmechelen in België! 

 
Verkoop uw munten bij munthandel COINCHIQ in Maasmechelen
Munten verkopen. Voor het verkopen van munten, bent u bij munthandel COINCHIQ, gevestigd te Maasmechelen, België aan het juiste adres. Wij kopen uw munten graag, gratis taxatie en directe betaling! Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en gratis taxatie van uw munten.
 
Koop uw munten bij munthandel COINCHIQ in Maasmechelen

Voor het kopen van munten, bent u bij munthandel COINCHIQ, gevestigd te Maasmechelen, België aan het juiste adres. Wij verkopen Antike munten, euromunten, oude Nederlandse munten, oude Belgische munten, maar ook hebben wij een ruime keuze aan wereldmunten!

 

Online zijn wij uw munthandel over de hele wereld en zeker in België. Munthandel in Maasmechelen, munthandel in Brussel, munthandel in Gent, munthandel in Antwerpen, munthandel in Genk, munthandel in Leuven, munthandel in Tienen, munthandel in Leuven, munthandel in Hasselt, munthandel in Brugge, munthandel in Knokke, munthandel in Oostende, munthandel in Luik, munthandel in Herentals, munthandel in Olen.

 

Ook uw munthandel in Maastricht, munthandel in Sittard, munthandel in Roermond, alle vlak aan de grens.

 
Bedrijfsgegevens
COINCHIQ
Slakweidestraat 38F
3630 Maasmechelen
België
     
T:   +32 (0)89 - 46 09 30
F:   +32 (0)89 - 46 09 31
     
E:   sales@coinchiQ.be
I:   www.coinchiQ.be
 
Winkel & Kantoor

 
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
10.00 tot 17.30 uur
 
Zaterdag
10.00 tot 13.00 uur
 
Taxaties alleen op afspraak!
 
Algemene informatie
ING Bank Maasmechelen
   
IBAN
BE10 3631 3538 9004
   
BIC
BBRU BE BB
   
BTW Nummer
BE 0823328872
   
 
Contact

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.

 


 COINCHIQ

De medewerkers van COINCHIQ in Maasmechelen hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van munten, postzegels en bankbiljetten. U kunt bij ons in de winkel ook terecht voor al uw benodigdheden!

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.


Munthandel en Postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen.
Tel: +32 (0)89 - 46 09 30.

Bankcontact Ideal Mastercard Visa Sofort American Express ING PayPal