Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Nieuwsbrief

 
Postzegelhandel België

Postzegelhandel België, zoekt u een postzegelhandel in België of zoekt u een postzegelveiling in België, dan bent u bij postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen in België aan het juiste adres.

Zoekt u postzegels van België, frankeergeldige postzegels in België, thema postzegels in Maasmechelen in België, Belgische postzegels in Maasmechelen in België, Nederlandse postzegels in Maasmechelen in België of postzegels uit de hele wereld.
Dan bent u bij COINCHIQ, uw postzegelhandel in België aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan van postzegels België, postzegels Nederland en postzegels uit Belgische- & Nederlandse koloniën.
Ook voor alle nieuwe uitgiften van postzegels kunt u terecht bij COINCHIQ, uw postzegelhandel België. 

COINCHIQ is uw postzegelhandel België, uw enige postzegelhandel in Maasmechelen in België.

Postzegelhandel COINCHIQ is gelegen aan de Rijksweg 525 in Maasmechelen in België, niet ver van Genk, Maaseik, Tongeren, Leuven, Tienen, Hasselt, Brussel en Antwerpen.
Dus ook voor postzegels in Genk, postzegels in Hasselt, postzegels in Antwerpen, postzegels in Brussel, postzegels in Leuven, postzegels in Tienen, postzegels in Maaseik, postzegels in Tongeren, kortom postzegels in heel België, bent u bij COINCHIQ aan het juiste adres.
COINCHIQ uw postzegelhandel België. 

Ook kunt u bij postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen in België terecht voor al uw toebehoor, benodigdheden en accesoirres.
Wij leveren alle merken albums, mappen, catalogi, pincetten, loepen & vergrootglazen.
COINCHIQ, uw postzegelhandel in Maasmechelen in België is dealer van Leuchtturm, Davo, Lindner, Hartberger & Importa.

Bel COINCHIQ, uw postzegelhandel België om een vrijblijvend advies en/of een gratis taxatie via 0032-89-460930 of mail ons via info@coinchiq.be 

Postzegelhandel COINCHIQ in België, uw postzegelhandel België, gelegen aan de Rijksweg 525 in Maasmechelen in België! 

 
Verkoop uw postzegels bij postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen
Voor het verkopen van postzegels, bent u bij postzegelhandel COINCHIQ aan het juiste adres. Wij kopen uw postzegels graag, gratis taxatie en directe betaling! Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en gratis taxatie van uw postzegels.
 
Koop uw postzegels bij postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen
Voor het kopen van postzegels, bent u bij postzegelhandel COINCHIQ aan het juiste adres. Wij verkopen Nederlandse postzegels, Belgische postzegels, maar ook hebben wij een ruime keuze aan thematische postzegels en wereldpostzegels!
 
Bedrijfsgegevens
COINCHIQ
Slakweidestraat 38F
3630 Maasmechelen
België
     
T:   +32 (0)89 - 46 09 30
F:   +32 (0)89 - 46 09 31
     
E:   sales@coinchiQ.be
I:   www.coinchiQ.be
 
Winkel & Kantoor

 
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
10.00 tot 17.30 uur
 
Zaterdag
10.00 tot 13.00 uur
 
Taxaties alleen op afspraak!
 
Algemene informatie
ING Bank Maasmechelen
   
IBAN
BE10 3631 3538 9004
   
BIC
BBRU BE BB
   
BTW Nummer
BE 0823328872
   
 
Contact

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.

 


 COINCHIQ

De medewerkers van COINCHIQ in Maasmechelen hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van munten, postzegels en bankbiljetten. U kunt bij ons in de winkel ook terecht voor al uw benodigdheden!

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.


Munthandel en Postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen.
Tel: +32 (0)89 - 46 09 30.

Bankcontact Ideal Mastercard Visa Sofort American Express ING PayPal