Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Winkelmand
0 artikel(en) € 0,00 incl.

Nieuwsbrief

 
U wilt uw bankbiljetten verkopen?
Voor het verkopen van bankbiljetten, bent u bij COINCHIQ aan het juiste adres. Wij kopen uw bankbiljetten graag! Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en gratis taxatie van uw bankbiljetten.
 
Bankbiljetten verkopen

Bankbiljetten verkopen, u wilt uw bankbiljetten verkopen...


Wilt u uw bankbiljetten verkopen, uw collectie bankbiljetten verkopen, uw verzameling bankbiljetten verkopen of misschien wel een partij bankbiljetten verkopen? Dan bent u bij COINCHIQ aan het juiste adres, wij kopen namelijk graag uw bankbiljetten.


COINCHIQ is uw bankbiljettenhandel in België, uw enige bankbiljettenhandel in Maasmechelen in België. Aarzel niet om contact met COINCHIQ op te nemen om uw bankbiljetten te verkopen. Wij kopen uw Belgische bankbiljetten, uw Nederlandse bankbiljetten en bankbiljetten uit de hele wereld, ook wel wereldbankbiljetten genoemd.

 

Online zijn wij uw bankbiljettenhandel in heel België, bankbiljettenhandel in Maasmechelen, bankbiljettenhandel in Brussel, bankbiljettenhandel in Gent, bankbiljettenhandel in Antwerpen, bankbiljettenhandel in Genk, bankbiljettenhandel in Leuven, bankbiljettenhandel in Tienen, bankbiljettenhandel in Leuven, bankbiljettenhandel in Hasselt, bankbiljettenhandel in Brugge, bankbiljettenhandel in Knokke, bankbiljettenhandel in Oostende, bankbiljettenhandel in Luik, bankbiljettenhandel in Herentals, bankbiljettenhandel in Olen.

Ook uw bankbiljettenhandel in Maastricht, bankbiljettenhandel in Sittard, bankbiljettenhandel in Roermond, alle vlak aan de grens. 


Dus voor bankbiljetten verkopen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis taxatie en/of eventuele verkoop met directe betaling!


Bel COINCHIQ, uw bankbiljettenhandel in Maasmechelen om uw bankbiljetten te verkopen of gratis taxatie via 0032-89-460930 of mail ons via inkoop@coinchiq.be

 

Contactformulier

Heeft u een vraag of een opmerking?Vul ons contactformulier in. 
Bedrijfsgegevens
COINCHIQ
Slakweidestraat 38F
3630 Maasmechelen
België
     
T:   +32 (0)89 - 46 09 30
F:   +32 (0)89 - 46 09 31
     
E:   sales@coinchiQ.be
I:   www.coinchiQ.be
 
Winkel & Kantoor

 
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
10.00 tot 17.30 uur
 
Zaterdag
10.00 tot 13.00 uur
 
Taxaties alleen op afspraak!
 
Algemene informatie
ING Bank Maasmechelen
   
IBAN
BE10 3631 3538 9004
   
BIC
BBRU BE BB
   
BTW Nummer
BE 0823328872
   
 
Contact

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.

 


 COINCHIQ

De medewerkers van COINCHIQ in Maasmechelen hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van munten, postzegels en bankbiljetten. U kunt bij ons in de winkel ook terecht voor al uw benodigdheden!

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.


Munthandel en Postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen.
Tel: +32 (0)89 - 46 09 30.

Bankcontact Ideal Mastercard Visa Sofort American Express ING PayPal