Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Verkoop uw munten bij munthandel COINCHIQ in Maasmechelen
Munten verkopen. Voor het verkopen van munten, bent u bij munthandel COINCHIQ, gevestigd te Maasmechelen, België aan het juiste adres. Wij kopen uw munten graag, gratis taxatie en directe betaling! Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en gratis taxatie van uw munten.
 
Munten verkopen

Munten verkopen, u wilt uw munten verkopen...


Wilt u uw munten verkopen, uw collectie munten verkopen, uw verzameling munten verkopen of misschien wel een partij munten verkopen? Dan bent u bij COINCHIQ aan het juiste adres, wij kopen namelijk graag uw munten.


COINCHIQ is uw munthandel in België, uw enige muntenhandel in Maasmechelen in België. Aarzel niet om contact met COINCHIQ op te nemen om uw munten te verkopen. Wij kopen uw Belgische munten, uw Nederlandse munten, gouden munten & zilveren munten, beleggingsmunten en munten uit de hele wereld, ook wel wereldmunten genoemd.

Online zijn wij uw munthandel in heel België, munthandel in Maasmechelen, munthandel in Brussel, munthandel in Gent, munthandel in Antwerpen, munthandel in Genk, munthandel in Leuven, munthandel in Tienen, munthandel in Leuven, munthandel in Hasselt, munthandel in Brugge, munthandel in Knokke, munthandel in Oostende, munthandel in Luik, munthandel in Herentals, munthandel in Olen.

Ook uw munthandel in Maastricht, munthandel in Sittard, munthandel in Roermond, alle vlak aan de grens.

Dus voor munten verkopen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis taxatie of eventuele verkoop met directe betaling.


Bel COINCHIQ, uw munthandel in Maasmechelen om uw munten te verkopen of gratis taxatie via 0032-89-460930 of mail ons via inkoop@coinchiq.be

 
Munthandel COINCHIQ, Maasmechelen, België
Munten kopen of munten verkopen doet bij Munthandel COINCHIQ in Maasmechelen, België! Maar ook voor bankbiljetten verkopen, bankbiljetten kopen, postzegels verkopen en postzegels kopen kunt u bij ons terecht!
 
Waar kunnen wij u mee helpen?
Ik wil meer weten over munten
Ik wil meer weten over munten kopen
Ik wil meer weten over munten verkopen
Ik wil meer weten over munthandel COINCHIQ
Ik wil meer weten over munthandel Maasmechelen
Ik wil meer weten over munthandel België
 
Bedrijfsgegevens
COINCHIQ
Slakweidestraat 38F
3630 Maasmechelen
België
     
T:   +32 (0)89 - 46 09 30
F:   +32 (0)89 - 46 09 31
     
E:   sales@coinchiQ.be
I:   www.coinchiQ.be
 
Winkel & Kantoor

 
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
10.00 tot 17.30 uur
 
Zaterdag
10.00 tot 13.00 uur
 
Taxaties alleen op afspraak!
 
Algemene informatie
ING Bank Maasmechelen
   
IBAN
BE10 3631 3538 9004
   
BIC
BBRU BE BB
   
BTW Nummer
BE 0823328872
   
 
Contact

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.

 


 COINCHIQ

De medewerkers van COINCHIQ in Maasmechelen hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van munten, postzegels en bankbiljetten. U kunt bij ons in de winkel ook terecht voor al uw benodigdheden!

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.


Munthandel en Postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen.
Tel: +32 (0)89 - 46 09 30.

Bankcontact Ideal Mastercard Visa Sofort American Express ING PayPal