Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Verkoop uw postzegels bij postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen
Voor het verkopen van postzegels, bent u bij postzegelhandel COINCHIQ aan het juiste adres. Wij kopen uw postzegels graag, gratis taxatie en directe betaling! Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en gratis taxatie van uw postzegels.
 
Postzegels verkopen

Postegels verkopen, u wilt uw postzegels verkopen...


Wilt u uw postzegels verkopen, uw collectie postzegels verkopen, uw verzameling postzegels verkopen of misschien wel een partij postzegels verkopen? Dan bent u bij COINCHIQ aan het juiste adres, wij kopen namelijk graag uw postzegels.


COINCHIQ is uw postzegelhandel in België, uw enige postzegelhandel in Maasmechelen in België. Aarzel niet om contact met COINCHIQ op te nemen om uw postzegels te verkopen. Wij kopen uw Belgische postzegels, uw Nederlandse postzegels en postzegels uit de hele wereld, ook wel wereldpostzegels genoemd.

 

Online zijn wij uw postzegelhandel in heel België, postzegelhandel in Maasmechelen, postzegelhandel in Brussel, postzegelhandel in Gent, postzegelhande in Antwerpen, postzegelhande in Genk, postzegelhande in Leuven, postzegelhande in Tienen, postzegelhande in Leuven, postzegelhande in Hasselt, postzegelhande in Brugge, postzegelhande in Knokke, postzegelhande in Oostende, postzegelhande in Luik, postzegelhande in Herentals, postzegelhandel in Olen.

Ook uw postzegelhandel in Maastricht, postzegelhandel in Sittard, postzegelhandel in Roermond, alle vlak aan de grens.


Dus voor postzegels verkopen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis taxatie en/of eventuele verkoop met directe betaling!


Bel COINCHIQ, uw postzegelhandel in Maasmechelen om uw postzegels te verkopen of gratis taxatie via 0032-89-460930 of mail ons via inkoop@coinchiq.be

 
Postzegelhandel COINCHIQ, Maasmechelen, België
Postzegels kopen of postzegels verkopen doet bij Postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen, België! Maar ook voor bankbiljetten verkopen, bankbiljetten kopen, munten verkopen en munten kopen kunt u bij ons terecht!
 
Waar kunnen wij u mee helpen?
Ik wil meer weten over postzegels
Ik wil meer weten over postzegels kopen
Ik wil meer weten over postzegels verkopen
Ik wil meer weten over postzegelhandel COINCHIQ
Ik wil meer weten over postzegelhandel Maasmechelen
Ik wil meer weten over postzegelhandel België
 
Bedrijfsgegevens
COINCHIQ
Slakweidestraat 38F
3630 Maasmechelen
België
     
T:   +32 (0)89 - 46 09 30
F:   +32 (0)89 - 46 09 31
     
E:   sales@coinchiQ.be
I:   www.coinchiQ.be
 
Winkel & Kantoor

 
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
10.00 tot 17.30 uur
 
Zaterdag
10.00 tot 13.00 uur
 
Taxaties alleen op afspraak!
 
Algemene informatie
ING Bank Maasmechelen
   
IBAN
BE10 3631 3538 9004
   
BIC
BBRU BE BB
   
BTW Nummer
BE 0823328872
   
 
Contact

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.

 


 COINCHIQ

De medewerkers van COINCHIQ in Maasmechelen hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van munten, postzegels en bankbiljetten. U kunt bij ons in de winkel ook terecht voor al uw benodigdheden!

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.


Munthandel en Postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen.
Tel: +32 (0)89 - 46 09 30.

Bankcontact Ideal Mastercard Visa Sofort American Express ING PayPal