Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Munten
Munten verzamelen, ook wel "numismatiek" in het Latijns genoemd. Munten zijn al van oudsher een betaalmiddel en tevens een verzamelobject. Je kunt van allerlei soorten munten verzamelen, zoals bijvoorbeeld, munten verzamelen vanaf hele oude munten, bijvoorbeeld Romeinse munten, Griekse munten van voor- en na Christus tot en met de moderne Euromunten.

Ook bij de Euromunten geeft het zeldzamere munten, zoals de Euromunten van het Vaticaan, Euromunten van Monaco en Euromunten van San Marino.
Vroeger werden munten vervaardigd uit edelmetalen zoals zilver, goud en brons. Tegenwoordig worden de meeste munten vervaardigd uit koper/nikkel. Verzamelaarsmunten worden wel nog vaak vervaardigd uit goud & zilver.
Munten verzamelen is een mooie hobby met veel geschiedenis, daardoor is er een groei in de verzamelaarsmarkt. 

Naast het verzamelen van munten kunt u ook beleggen in munten.
Beleggingsmunten is de nieuwe rage. Er zijn gouden beleggingsmunten, zilveren beleggingsmunten en koperen beleggingsmunten.
Deze beleggingsmunten zijn er in verschillende gewicht categorieën, bijvoorbeeld de 1 Oz beleggingsmunten. (1 Oz staat voor 31,1 gram) tot en met de 1 kilo beleggingsmunten.

Kortom, munten koopt u bij munthandel COINCHIQ in Maasmechelen gelegen op de Rijksweg 525 te Maasmechelen.
 
Onze winkel COINCHIQ is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 13.00 uur! 
 
COINCHIQ, uw munthandel in Maasmechelen!
 
Bedrijfsgegevens
COINCHIQ
Slakweidestraat 38F
3630 Maasmechelen
België
     
T:   +32 (0)89 - 46 09 30
F:   +32 (0)89 - 46 09 31
     
E:   sales@coinchiQ.be
I:   www.coinchiQ.be
 
Winkel & Kantoor

 
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
10.00 tot 17.30 uur
 
Zaterdag
10.00 tot 13.00 uur
 
Taxaties alleen op afspraak!
 
Algemene informatie
ING Bank Maasmechelen
   
IBAN
BE10 3631 3538 9004
   
BIC
BBRU BE BB
   
BTW Nummer
BE 0823328872
   
 
Contact

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.

 


 COINCHIQ

De medewerkers van COINCHIQ in Maasmechelen hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van munten, postzegels en bankbiljetten. U kunt bij ons in de winkel ook terecht voor al uw benodigdheden!

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.


Munthandel en Postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen.
Tel: +32 (0)89 - 46 09 30.

Bankcontact Ideal Mastercard Visa Sofort American Express ING PayPal