Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Over COINCHIQ

Al ruim 30 jaar hebben de medewerkers van COINCHIQ ervaring op het gebied van munten, postzegels en bankbiljetten. De rubriek munten wordt ook wel ‘Numismatiek’ genoemd. Dit is een Latijnse en ook wel een chique naam voor munten. Door de ervaring van de medewerkers van COINCHIQ kunnen wij een ruim assortiment van munten aanbieden in onze winkel en in onze webshop. Zo vindt u Zilveren munten, Gouden munten, Belgische munten vanaf Koning Leopold, Euromunten, Koninkrijksmunten uit Nederland, Provinciale munten, Bataafse republiek waarbij munten o.a. van Lodewijk Napoleon, Beleggingsmunten zoals Zilveren munten & Gouden munten en munten uit de gehele wereld, ook wel Wereldmunten genoemd.  

Sinds 2002 zijn er euromunten, de Euro heeft ook voor COINCHIQ gezorgd voor een nieuwe en bredere categorie voor verzamelaars. De categorie euromunten is dan ook snel gegroeid en biedt u een totaal aanbod van alle euromunten die zijn uitgegeven. Ook vindt u de zeldzame speciale euro’s van het Vaticaan, de euro’s van San Marino en de euro’s van Monaco terug in onze webwinkel.

U kunt u zich bij COINCHIQ vrijblijvend aanmelden voor alle nieuwe uitgiftes van o.a. Euromunten en Postzegels.

Wilt u uw munten verkopen, neem dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.

Voor postzegels kunt u ook bij COINCHIQ terecht. Ook wel filatelie genoemd. Wij leveren Belgische postzegels, Postzegels uit de Belgische koloniën, Nederlandse postzegels, postzegels uit Nederlandse Overzeese gebieden, postzegels met thema, ook wel genoemd thematische postzegels. Dus postzegels van over de hele wereld zijn direct te bestellen in onze winkel of eventueel via de webshop. Voor eventuele vragen, verkoop van uw postzegels of advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ook voor bankbiljetten kunt u bij COINCHIQ terecht. Belgische bankbiljetten, Nederlandse bankbiljetten en bankbiljetten uit de hele wereld. COINCHIQ heeft een ruim assortiment aan wereldbankbiljetten.

Wij bieden een ruim assortiment aan van bankbiljetten in verschillende kwaliteiten en prijzen. Heeft u vragen over bankbiljetten, aarzel niet om ons te contacteren en wilt u uw bankbiljetten verkopen, dan vernemen wij dit graag van u.

Naast munten, postzegels en bankbiljetten kunt u ook bij ons terecht voor alle benodigheden en/of toebehoren. Wij leveren alle merken zoals Leuchtturm, Davo, Lindner, Hartberger, Importa, Kabe, Hawid etc...

Ook leveren wij alle Catalogi van de hele wereld zoals Worldcoins, Worldbanknotes, Muntalmanak, Yvert, Michel en de speciale Catalogus van Belgie en Nederland.

Kortom, heeft u vragen, aarzel dan niet om COINCHIQ te contacteren!

 

COINCHIQ, uw muntenhandel in Maasmechelen in België.

COINCHIQ, uw munthandel in Maasmechelen in België.

COINCHIQ, uw postzegelhandel in Maasmechelen in België

Munten verkopen
Postzegels verkopen
Bankbiljetten verkopen
Muntenhandel in Maasmechelen
Munthandel in Maasmechelen
Postzegelhandel in Maasmechelen
Postzegels in Maasmechelen
Munten in maasmechelen
Bankbiljetten in Maasmechelen
Euromunten in Maasmechelen
Belgische bankbiljetten in Maasmechelen
Belgische postzegels in Maasmechelen
Nederlandse postzegels in Maasmechelen
Postzegels Maasmechelen
Postzegels verkopen in Maasmechelen
Munten verkopen in Maasmechelen
Bankbiljetten verkopen in Maasmechelen
Postzegels COINCHIQ in Maasmechelen
Munten COINCHIQ in Masmechelen
Bankbiljetten COINCHIQ in Maasmechelen
Postzegelhandel COINCHIQ Maasmechelen
Munthandel COINCHIQ Maasmechelen
Muntenhandel COINCHIQ Maasmechelen
Bankbiljettenhandel COINCHIQ Maasmechelen

Bedrijfsgegevens
COINCHIQ
Slakweidestraat 38F
3630 Maasmechelen
België
     
T:   +32 (0)89 - 46 09 30
F:   +32 (0)89 - 46 09 31
     
E:   sales@coinchiQ.be
I:   www.coinchiQ.be
 
Winkel & Kantoor

 
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
10.00 tot 17.30 uur
 
Zaterdag
10.00 tot 13.00 uur
 
Taxaties alleen op afspraak!
 
Algemene informatie
ING Bank Maasmechelen
   
IBAN
BE10 3631 3538 9004
   
BIC
BBRU BE BB
   
BTW Nummer
BE 0823328872
   
 
Contact

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.

 


 COINCHIQ

De medewerkers van COINCHIQ in Maasmechelen hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van munten, postzegels en bankbiljetten. U kunt bij ons in de winkel ook terecht voor al uw benodigdheden!

Heeft u vragen of wilt u uw munten verkopen, postzegels verkopen of bankbiljetten verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gratis taxatie.


Munthandel en Postzegelhandel COINCHIQ in Maasmechelen.
Tel: +32 (0)89 - 46 09 30.

Bankcontact Ideal Mastercard Visa Sofort American Express ING PayPal